* Gabriela Firea l-a invitat la București pe edilul socialist pro-rus de la Chișinău, Ion Ceban : acesta a declarat recent că vorbește "limba moldovenească"
   Ziare-Reviste.ro : Oficial - Facebook   Director Web   |   Adaugă anunțul tău AICI →   |   Ziare   |   Uber   |   Uber Eats   |   Digi România
Ziare-Reviste.ro : Ziare Reviste de la A la Z, Știri
• Counterpoint Research : Samsung este liderul pieţei de smartphone-uri : Clasamentul producătorilor rămâne în mare parte neschimbat,
cu Samsung pe locul 1, Huawei pe locul 2 şi Apple pe locul 3

 
Duminica, 8 Decembrie 2019
 
 
 
 
 
* Ziare şi surse
 
 
 
Ziare Reviste pe categorii
 
 
 
Link-uri utile
 
 
 
Biz
 
 
 
 
Caută:
 
 
Căutare avansată
 
 
Site-uri de top
 
 
 
 
Home > Tipografia Ceconii
 


Pornită din inițiativa unor tineri entuziaști, Ceconii a devenit rapid un nume cunoscut în lumea serviciilor tipografice.

 

Unitatea a cunoscut o dezvoltare rapida și continuă, ajungând în scurt timp sa colaboreze cu beneficiari din întreaga țară.

 

Evoluția parcului tehnic se înscrie pe o curbă permanent ascendentă. Dotările din prezent asigură îndeplinirea tuturor sarcinilor specifice acestei activități, de la pregatirea producției pâna la finisare-ambalare.

 

Scopul nostru este acela de a oferi clienților noștri cea mai buna CALITATE la cel mai mic preț !

 

Fiind o companie care acționeaza într-un mediu concurențial, ne aflăm intr-o competiție continuă datorită performanței tehnice, căt și a personalului calificat, dorim să fim mereu primii.

 

Misiunea noastră este aceea de a oferi partenerilor noștri un pachet integrat care asigură toată gama de servicii, de la serviciile de consultanță în realizarea produselor, până la tipărirea acestora.

 

Valorile pe care le-am definit drept coordonate principale ale modului de punere în practică a misiunii companiei sunt:

 

- Promptitudinea executării comenzilor asigură companiei un flux continuu al activității permițând totodată să ofere partenerilor termene de livrare cât mai scurte.

 

- Flexibilitatea în execuția comenzilor a fost impusă de necesitatea realizării unei game extrem de diverse de produse solicitate de partenerii companiei.

 

- Calitatea este valoarea fundamentala pentru întreaga activitate a companiei, urmărindu-se ca produsele să se situeze la cele mai înalte standarde de calitate.


 


 


Număr de vizitatori: 5192848


 
 
* Cursul valutar BNR :