* Conducerea USR reacționează, după ce liderul a simțit că îi fuge partidul de sub picioare. Cum explică "Echipa Barna" excluderea Olimpiei Ardelean, care a provocat un adevărat război intern : Biroul Național a decis cu majoritate de voturi excluderea ei pentru încălcarea articolului 13 din Statutul USR, care prevede că membrii au obligația să nu întreprindă acţiuni în contradicţie cu obiectivele politice ale USR și să nu prejudicieze, prin luări de poziţie publice, interesele legitime ale USR şi ale membrilor săi.
   Ziare-Reviste.ro : Oficial - Facebook   Director Web   |   Adaugă anunțul tău AICI →   |   Ziare   |   Uber   |   Uber Eats   |   Digi România
Ziare-Reviste.ro : Ziare Reviste de la A la Z, Știri
• ALDE și-a lansat primul candidat în Capitală : consilier general intră în cursa pentru primăria Sectorului 5. Biroul Politic Teritorial al ALDE - Sector 5 a validat candidatura consilierului general Valentin Voicu la primăria acestui sector, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii. Candidatul consideră că actualul primar de la
PSD - Daniel Florea - este 'profund incapabil să muncească'

 
Vineri, 13 Decembrie 2019
 
 
 
 
 
* Ziare şi surse
 
 
 
Ziare Reviste pe categorii
 
 
 
Link-uri utile
 
 
 
Biz
 
 
 
 
Caută:
 
 
Căutare avansată
 
 
Site-uri de top
 
 
 
 
Home > Tele’M Botosani
 


Tele’M este un post de televiziune local cu capital integral privat si reprezinta rezultatul celei mai mari investitii facute dupa 1989 in mass-media botosaneana.


Postul este conceput sa raspunda exigentelor publicului din aceasta zona a tarii si sa raspunda asteptarilor acestuia.


Tele’M isi propune sa schimbe conceptul si imaginea de televiziune locala de la Botosani si sa ofere programe adecvate tuturor categoriilor de public.


De la noi aflati primii ce e nou în judet, ce fac oamenii carora le-ati dat votul, ce se intampla pe strada la care locuiti si de la ce se va asteptati in zilele ce urmeaza. Si asta pentru ca suntem televiziunea botosanenilor.


 


Număr de vizitatori: 5390273


 
 
* Cursul valutar BNR :