PNL si USR vor alunga PSD-ul cu totul din Capitala. Se unesc : vor avea candidati comuni si la primariile de sector


• Nicusor Dan - candidatul PNL - USR la Primaria Generala - a anuntat ca, cele doua formatiuni vor avea candidati comuni si pentru primariile de sector : "Vor fi candidati comuni la primariile de sector", a anuntat Nicusor Dan intr-un interviu pentru ziarul Adevarul.
Nicusor Dan a spus ca nu crede ca Gabriela Firea va obtine mai mult de 40 % la alegerile locale, urmand ca el sa castige avand in vedere ca toate partidele de dreapta (PNL, USR, PLUS si PMP) il vor sustine. Nicusor Dan a mai nentionat ca sondajele de opinie creditau alianta PNL – USR, inainte de pandemie, cu 60 - 65 % din voturile bucurestenilor : "Am avea astfel o majoritate confortabila".

Ziare-Reviste.ro : Oficial - Facebook   CNN - Breaking News, Latest News and Videos   |   Director Web   |   Adaugă anunțul tău AICI →   |   Ziare   |   Uber   |   Digi România
Ziare-Reviste.ro : Ziare Reviste de la A la Z, Televiziuni, Radiouri, Agenții de Știri, Alte surse, Blog-uri, Director Web : Actualitate, Știri la zi, Cele mai noi știri, Breaking News, News Alert
→ Dacia Groupe Renault România

 
Miercuri, 3 Iunie 2020
 
 
 
 
 
* Ziare şi surse
 
 
 
Ziare Reviste pe categorii
 
 
 
Link-uri utile
 
 
 
Biz
 
 
 
 
Caută:
 
 
Căutare avansată
 
 
Site-uri de top
 
 
 
 
Home > Ziare Reviste Presa Locala > Suceava > Radio Top Suceava
 


Radio Top 104 FM: Cu haz de necaz, cu glume, cu ştiri scurte şi la obiect, cu o muzică mai altfel, dar şi cu bîlbe şi prostioare scăpate pe microfon, Radio Top este un amestec de cool, fresh, funny şi chilli. Un amestec de care, uneori, te poţi îndrăgosti la prima vedere sau la prima „degustare”.


 


Număr de vizitatori: 44


 
 
* Cursul valutar BNR :