PNL si USR vor alunga PSD-ul cu totul din Capitala. Se unesc : vor avea candidati comuni si la primariile de sector


• Nicusor Dan - candidatul PNL - USR la Primaria Generala - a anuntat ca, cele doua formatiuni vor avea candidati comuni si pentru primariile de sector : "Vor fi candidati comuni la primariile de sector", a anuntat Nicusor Dan intr-un interviu pentru ziarul Adevarul.
Nicusor Dan a spus ca nu crede ca Gabriela Firea va obtine mai mult de 40 % la alegerile locale, urmand ca el sa castige avand in vedere ca toate partidele de dreapta (PNL, USR, PLUS si PMP) il vor sustine. Nicusor Dan a mai nentionat ca sondajele de opinie creditau alianta PNL – USR, inainte de pandemie, cu 60 - 65 % din voturile bucurestenilor : "Am avea astfel o majoritate confortabila".

Ziare-Reviste.ro : Oficial - Facebook   CNN - Breaking News, Latest News and Videos   |   Director Web   |   Adaugă anunțul tău AICI →   |   Ziare   |   Uber   |   Digi România
Ziare-Reviste.ro : Ziare Reviste de la A la Z, Televiziuni, Radiouri, Agenții de Știri, Alte surse, Blog-uri, Director Web : Actualitate, Știri la zi, Cele mai noi știri, Breaking News, News Alert
→ Dacia Groupe Renault România

 
Miercuri, 3 Iunie 2020
 
 
 
 
 
* Ziare şi surse
 
 
 
Ziare Reviste pe categorii
 
 
 
Link-uri utile
 
 
 
Biz
 
 
 
 
Caută:
 
 
Căutare avansată
 
 
Site-uri de top
 
 
 
 
Home > Ziare Reviste Diaspora > SUA > Miorița USA
 


Ziarul MIORIŢA USA este o publicaţie independentă de informaţie socio-politică şi culturală; evenimente din comunităţile româneşti, de promovare a culturii româneşti, a culturii americane; de promovare a prieteniei dintre cele două popoare, american şi român. Este vocea comunităţilor româneşti din USA.


MIORIȚA USA este o publicație lunară ce apare la începutul fiecărei luni calendaristice. Vă invităm să vă abonați.


Ziarul Mioriţa USA nu este finanţat de niciun program financiar din ţara sau din America de Nord. Este susţinut financiar din donaţii, abonamentele cititorilor, precum şi din reclamele firmelor româno-americane, care doresc să-şi promoveze afacerile.


Întregul colectiv redacţional lucrează voluntar. Deşi nu este plătit, colectivul ziarului depune un efort susţinut pentru comunitatea românească din America şi pentru păstrarea limbii materne în comunităţile româneşti din diaspora.


Ziarul Mioriţa USA este rezultatul muncii unei echipe, care îşi dedică timpul liber unui hobby – scrisul.


Cinste lor !


Miorita USA Newspaper.


 


Număr de vizitatori: 9837310


 
 
* Cursul valutar BNR :