* RĂMÂI TABLOU! Darius Vâlcov făcea AFACERI MURDARE cu Bercea Mondial și cu șoferul care-i cumpăra opere de artă. O sută de tablouri, cele mai multe dintre ele nefiind încă evaluate, au fost descoperite la patru prieteni ai fostului ministru Darius Vâlcov. Din ultima declarație de avere a lui rezultă că nu deține nicio locuință !
Nu au lipsit nici afacerile cu terenuri în Slatina, unde Vâlcov a fost primar. În vara lui 2009, Bercea a povestit, într-o conferință de presă, cum a plătit 80.000 de lei pentru campania primarului. „Am fost cu viceprimarul, am cumpărat un teren de la el și de la primar, cu o sumă foarte mare și cu o condiție - luăm terenul dacă ne dați și autorizația de construcție”, povestea Bercea Mondial. "Au fost amândoi pe mână. Primarul i-a dat un teren vicelui să mi-l vândă mie", a dezvăluit interlopul.
"Blocul" Vâlcov. Presa locală a dezvăluit că apropiații fostului ministru Darius Vâlcov locuiesc într-un bloc de pe strada Ec. Teodoroiu, imobil construit și subvenționat de primărie. Fostul edil ar fi locuit mai mulți ani în apartamentul fostului său consilier, Cristian Cismaru (30 de ani), actual city –manager al orașului. În același imobil ar deține un apartament și viceprimarul condamnat definitiv cu suspendare pentru corupție, Minel Prina. Cel din urmă este arestat la domiciliu în dosarul lui Vâlcov. (EvZ
Ziare-Reviste.ro : Ziare Reviste de la A la Z
 
Luni, 30 Martie 2015
 
 
 
 
 
Ziare si surse
 
 
 
Ziare Reviste pe categorii
 
 
 
Link-uri utile
 
 
 
Case Terenuri
 
 
 
 
Caută:
 
 
Căutare avansată
 
 
Ziare online - site-uri de Top
 
 
 
 
Home > Revista Romantic
 

Articole frumusete si moda, horoscop, dragoste si sexualitate, seductie, dieta si gastronomie, stiri, umor, vedete si fitness, mesaje de dragoste, declaratii de dragoste, sanatate, moda, feng shui.

 
Numar de vizitatori: 176
 
 
Oferte la zi
 
 
 
Avantaje - martie
 
 
 
 
 
 
The Money Channel - televiziune de afaceri